سیستم دانلود فایل های دیجیتال

سرو، سایت هر آنچه به دنبالش هستید.

سیستم دانلود فایل های دیجیتال

سرو، سایت هر آنچه به دنبالش هستید.

سیستم دانلود فایل های دیجیتال

این وبلاگ به منظور دسترسی آسان کاربران دانشگاهی و عمومی در جهت یافتن انواع متنوع از فایل های دیجیتال طراحی شده است. این مهم با سایت های و فروشگا های معتبر فروش و دانلود فایل های دیجیتال همکاری دارد. از جمله این سایت ها می توان به :
forush.cero.ir
forush.etl24.com

بایگانی
آخرین نظرات

جزوه آموزشی فرایند تحلیل سلسله مراتبی-AHP

دانلود جزوه آموزشی فرایند تحلیل سلسله مراتبیAHP در 81 اسلاید

دانلود جزوه آموزشی فرایند تحلیل سلسله مراتبی-AHP

فرایند تحلیل سلسله مراتبی
انواع حالت های تصمیم گیری
اصول فرایند تحلیل سلسله مراتبی
ساختن سلسله مراتبی
محاسبه وزن در فرایند تحلیل سلسله مراتبی
روشهای محاسبه وزن نسبی
روش حداقل مربعات
روش حداقل مربعات لگاریتمی
روش بردار ویژه
روشهای تقریبی
محاسبه نرخ ناسازگاری
ماتریس سازگار و خصوصیات آن
ماتریس ناسازگار و خصوصیات آن
الگوریتم محاسبه نرخ نا
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 270 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 81

در 81 اسلاید

جزوه آموزشی فرایند تحلیل سلسله مراتبی- Analytical Hierarchy process-AHP

فایل اصلی پرسش نامه   :  PPT

حجم فایل زیپ   :  271KB

تعداد کل صفحات :  81 صفحه

 

یکی از کارآمد ترین تکنیک های تصمیم گیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی (Analytical Hierarchy process-AHP)

که اولین بار توسط توماس ال ساعتی در 1980 مطرح شد . که بر اساس مقایسه های زوجی بنا نهاده شده و امکان بررسی سناریوهای مختلف را به مدیران می دهد .

مباحث مطرح شده در این پاورپوینت شامل :

انواع حالت های تصمیم گیری

اصول فرایند تحلیل سلسله مراتبی

فرایند تحلیل سلسله مراتبی در یک نگاه

ساختن سلسله مراتبی

محاسبه وزن در فرایند تحلیل سلسله مراتبی

روشهای محاسبه وزن نسبی

محاسبه نرخ ناسازگاری

دانلود جزوه آموزشی فرایند تحلیل سلسله مراتبی-AHP








جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

دانلود جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت در 53 صفحه پی دی اف

دانلود جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

تاریخچه  کنترل  کیفیت  
تاریخچه  مدیریت  جامع  کیفیت   
بهبود  مستمر 
توصیه  های  جوران 
کیفیت  محصول 
کیفیت  فرآیند  
اندازه  گیری  کیفیت  
هزینه  کیفیت  
مراحل  کنترل  کیفیت  جوران 
FMEA 
 استاندارد  های  کیفی  
QFD 
APQP 
 سیستم  تولید  به  موقع   
مودا 
هفت  سین  صنعتی  
5S
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل pdf
حجم فایل 970 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 59

جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

فایل اصلی جزوه آموزشی   :  PDF

حجم فایل زیپ   :  971KB

تعداد کل صفحات :  59 صفحه

فهرست مطالب این جزوه شامل موارد ذیل می باشد :

مقدمه  ...................................................................................................................................................................... 5  

1 - تاریخچه  کنترل  کیفیت  ..................................................................................................................................... 6  

2- تاریخچه  مدیریت  جامع  کیفیت   ..................................................................................................... ................. 7  

3- مدیریت  کیفیت   .............................................................................................................................. ................. 8  

4- زنجیره  واکنشی  بهبود  کیفیت    ....................................................................................................... ................. 9   

5- ارتقای  مستمر کیفیت    ................................................................................................................... ................. 10   

5-2- 1- توصیه  های  دهگانه  جوران ...................................................................................................... ............. 12   

6- اصول  حرکت  به  سوی  کیفیت    .................................................................................................... ................. 15   

7- سیر تکاملی  کیفیت ......................................................................................................................... ................. 16   

8- تعریف  جامع  کیفیت ....................................................................................................................... ................. 16   

10 - مقایسه  نظام  های  مدیریت  کیفیت  ........................................................................................... ................. 18   

11 - کیفیت  محصول  و کیفیت  فرآیند  ................................................................................................ ................. 18   

12 - انواع  تقسیم  بندی  کنترل  کیفی  بر اساس  تطابق  با  قانون  مندی  ها   ...................................... ................. 18   

13 - اندازه  گیری  کیفیت  ....................................................................................................................... ............. 18   

13-2 - تاریخچه  هزینه  کیفیت  .............................................................................................................. ............ 18   

13-3 - انواع  هزینه  های  کیفیت  .......................................................................................................... ............. 19   

13-4 - مراحل  کنترل  کیفیت  جوران ..................................................................................................... ............. 20   

13-5 - تغییر در هزینه  های  کیفیت  در گذشته  و در حال  حاضر  ........................................................... ............. 20   

14 - ابزارهای  بهبود  کنترل  کیفیت  ........................................................................................................ ............. 25   

15-FMEA .........................................................................................................................................................34

 16 - قابلیت  فرآیند  ........................................................................................................................... ............. 35  

17 - استاندارد  های  کیفی  ................................................................................................................... ............. 37  

18- ابزار QFD ..................................................................................................................................................43

19-ابزار APQP ...................................................................................................................................................45

20- سنجش  مشتری   .................................................................................................................... ............. 46  

21-بهبود مستمر KAIZAN .......................................................................................................................48

22- سیستم  تولید  به  موقع   .......................................................................................................... .......... 50 

23-مودا .......................................................................................................................................................53

24- هفت  سین  صنعتی  یا  53 ........ ...........................................................................................................   53  

منابع  و مواخذ   .............................................................................................................................. ........ 58  

دانلود جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

  • Mehrdad

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی