سیستم دانلود فایل های دیجیتال

سرو، سایت هر آنچه به دنبالش هستید.

سیستم دانلود فایل های دیجیتال

سرو، سایت هر آنچه به دنبالش هستید.

سیستم دانلود فایل های دیجیتال

این وبلاگ به منظور دسترسی آسان کاربران دانشگاهی و عمومی در جهت یافتن انواع متنوع از فایل های دیجیتال طراحی شده است. این مهم با سایت های و فروشگا های معتبر فروش و دانلود فایل های دیجیتال همکاری دارد. از جمله این سایت ها می توان به :
forush.cero.ir
forush.etl24.com

بایگانی
آخرین نظرات

ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭼﺎی ﺗﻲ ﺑﮓ

ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭼﺎی ﺗﻲ ﺑﮓ

دانلود ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭼﺎی ﺗﻲ ﺑﮓ

ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭼﺎی ﺗﻲ ﺑﮓ
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 55 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭼﺎی ﺗﻲ ﺑﮓ

 ﻣﻘﺪﻣﻪ :

ﭼﺎی ﻳﻚ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ ﺣﺎوی ﻛﺎﻓﺌﻴﻦ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺧﻴﺴﺎﻧﺪن ﺑـﺮﮔـﻬـﺎی ﮔﻴﺎه ﻛﺎﻣﻠﻴﺎ ﺳﻴﻨﻨﺲ CAMELLIA) (SINENSIS در آب داغ ﺗـﻬــﻴﻪ ﻣﻴﮕﺮدد. ﻛﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪه ﭼﺎی ﻋـﺒــﺎرﺗﻨﺪ از: ﭼﻴﻦ، ﻫﻨﺪ، ﺑﻨﮕﻼدش، ﭘﺎﻛﺴﺘﺎن، اﻳﺮان، ﻛﺮه، ﺳــﺮﻳﻼﻧﻜﺎ، ﺗﺎﻳﻮان، ژاﭘﻦ، اﺳﺘﺮاﻟﻴﺎ، آرژاﻧﺘﻴﻦ، ﻛﻨﻴﺎ، اﻧﺪوﻧﺰی و ﻧﭙﺎل.

ﺑﺮﮔﻬﺎی ﭼﺎی ﭘﺲ از ﭼﻴﺪن ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻴﺒﻲ ﻛﻪ در ﻣﻌﺮض ﻫﻮا ﻗﺮار ﻣﻴﮕﻴﺮد ﺗﻐﻴﻴﺮ رﻧﮓ ﻣﻴﺪﻫﺪ، ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺮﻳﻊ ﭘﮋﻣﺮده ﺷــﺪه و اﻛﺴﻴﺪه ﻣﻴﮕﺮدﻧﺪ. ﻋﻠﺖ آن ﺗﺨﻤﻴﺮ آﻧﺰﻳﻤﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻛﻠﺮوﻓﻴﻞ و آزاد ﺷﺪن ﺗﺎﻧﻴﻦ ﺑﺮﮔﻬﺎی ﭼﺎی ﻣﻲ ﮔــﺮدد. ﭼﺎی ﺑﻪ 4 ﮔﺮوه ﺑﺮ اﺳﺎس درﺟﻪ و ﻣﺪت زﻣﺎن اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﺑﺮگ ﻫـﺎی ﭼــﺎی ﺗـﻘﺴﻴﻢ ﺑﻨﺪی ﻣﻲ ﺷﻮد.

 در واﻗـــﻊ روﻧــﺪ اﻛﺴﻴـﺪاﺳﻴــﻮن در ﻫــﺮ ﮔــﺮوه در ﻣـــﺮﺣــﻠﻪ ﺧﺎﺻﻲ ﺑﺎ ﺧﺎرج ﺳﺎﺧﺘﻦ آب ﺑﺮﮔﻬﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﺣﺮارت دادن ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﻴﮕﺮدد.

 -1 ﭼﺎی ﺳﻴﺎه :(BLACK TEA) روﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ آن ﺑﻪ اﻳﻦ ﻧﺤﻮﻣﻲ ﺑـﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺮﮔﻬﺎی ﭼﺎی را ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ آن در دﻣﺎ ورﻃﻮﺑﺖ ﻛـﻨـﺘـﺮل ﺷـــﺪه رﻫــﺎ ﻣﻲ ﻛﻨــﻨــﺪ ﺗــــﺎ اﻛﺴﻴﺪ ﮔﺮدد. اﻛﺴـﻴـﺪاﺳﻴـﻮن در ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻼﺣﻈﻪ ﺑﻮده و ﻣﺪت آن2 ﻫﻔﺘﻪ ﺗﺎ ﻳﻚ ﻣﺎه ﺑﻄﻮل ﻣﻲ اﻧﺠﺎﻣﺪ. ﺳـﭙﺲ ﺑﺮﮔـﻬﺎی ﭼﺎی ﺧﺸﻚ ﻣﻲ ﮔــﺮدﻧﺪ ﺗﺎ روﻧﺪاﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﻣﺘﻮﻗﻒ ﮔﺮدد. ﭼﺎﻳﺴـﻴﺎه ﻧـﺴــﺒﺖ ﺑﻪ اﻧﻮاع دﻳﮕﺮ ﻛﺎﻓﺌﻴﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮی دارد ﺑﻬـﻤﻴﻨﺨﺎﻃﺮ ﻃﻌﻢ آن ﻗﻮﻳﺘﺮ ﻣﻲ ﺑـﺎﺷﺪ. اﻣــﺎ ﺑــﺮ ﺧﻼف ﭼﺎی ﺳﺒﺰ،ﭼﺎی ﺳﻴﺎه ﻃﻌﻢ ﺧﻮدرا ﭘﺲ از ﮔﺬﺷﺖ ﺳﺎﻟﻬﺎ از ﺗﺎرﻳﺦ ﺗﻮﻟﻴﺪﺣﻔﻆ ﻣﻴﻜﻨﺪ. اﻳﻦ ﻧﻮع ﭼﺎی ﻣﺘﺪاوﻟﺘﺮﻳﻦ و ﭘﺮ ﻣﺼﺮف ﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻋﭽﺎی در دﻧﻴﺎ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ.

 -2ﭼﺎی ﺳﺒﺰ(:(GREEN TEA روﻧـﺪ اﻛـﺴـﻴﺪاﺳﻴﻮن در اﻳـﻨﻨﻮع ﭼﺎی ﭘﺲ از ﺣﺪاﻗﻞ اﻛـﺴﻴﺪ ﺷﺪﮔﻲ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﻲ ﮔـﺮدد.ﭘـﺲ از ﭼـﻴـﺪن ﺑـﺮگ ﻫــﺎی ﭼـﺎی ﺳـﺮﻳـﻌﺎ ﺑـﺎ ﺑـﺨـــﺎر آب داﻏĤﻧﺰﻳﻤﻬﺎی اﻛﺴﻴﺪ ﻛـﻨـﻨـﺪه ﻣﻮﺟﻮد در ﺑﺮﮔﻬﺎی ﭼﺎی را از ﻣﻴﺎن ﺑـﺮده و ﺳـﭙـﺲ ﺑـﺮﮔﻬﺎ را ﺧﺸﻚ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ. در واﻗـﻊ در ﭼـﺎی ﺳــــﺒﺰ ﻣﺮﺣﻠﻪ اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﺣﺬف ﻣﻲ ﮔﺮدد. اﻳﻦ ﻧﻮع ﭼﺎی ﻃﻌﻢ ﻣﻼﻳﻢ و ﮔﻴﺎه ﻣﺎﻧﻨﺪی دارا ﺑﻮده و ﺑﻴﺸﺘﺮ در ﭼﻴﻦ و ژاﭘﻦ ﻣﺼﺮف ﻣﻴﮕﺮدد.

 -3 ﭼﺎی اوﻻﻧﮓ(:(OOLONG اوﻻﻧـﮓ ﺑـﻪ ﻣـﻌـــﻨﻲ اژدﻫﺎی ﺳﺒﺰ ﻣﻲ ﺑـﺎﺷﺪ و ﻣﺮﺣﻠﻪ اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن آن 2 ﺗﺎ 3

 روز ﺑﻄﻮل ﻣﻲ اﻧﺠﺎﻣﺪ. اﻳﻦ ﭼﺎی ﻧﻴﺰ در ﭼﻴﻦ و ژاﭘﻦ ﻣﺼﺮف ﻣﻲ ﮔـﺮدد.

 -4 ﭼﺎی ﺳﻔﻴﺪ(:(WHITE TEA در ﺗﻬﻴﻪ آن از ﺑﺮﮔﻬﺎی ﺗﺎزه روﺋﻴﺪه (ﺟﻮاﻧﻪ ﻫﺎ) ﭼﺎی اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻴﮕﺮدد ﻛﻪ اﻛﻴﺴﺪ ﻧﻴﺰ ﻧﻤﻴﮕﺮدﻧﺪ. ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ اﺛﺮ ﺿﺪ ﺳﺮﻃﺎﻧﻲ را اﻳﻦ ﻧﻮع ﭼﺎی ﺑﻪ ﺧﻮد اﺧﺘﺼﺎص داده اﺳﺖ. اﻳﻦ ﭼﺎی در ﭼﻴﻦ ﻣﺼﺮف ﻣﻴﮕﺮدد.

 

دانلود ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭼﺎی ﺗﻲ ﺑﮓ

  • Mehrdad

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی