تولیـد چیپس سیبزمطرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد چیپس سیبزمینی با ظرفیت 500 تن در سال ینی
تولیـد چیپس سیبزمینی
تولیـد چیپس سیبزمطرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد چیپس سیبزمینی با ظرفیت 500 تن در سال ینی |
![]() |
دسته بندی | طرح های توجیهی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
خلاصه طرح
موضوع طرح : تولید چیپس سیبزمینی
ظرفیت : 500 تن در سال
سرمایه گذاری کـل: 1929 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 199 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1730 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی : چهارده نفر |
روش تولید:
برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست کنده وآن را بصورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور درکارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردکه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .
چنانچه سیب زمینی پوست کنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیرة مایل به قهوه ای می شود، که پس از خشک شدن ، تبدیل به خاکستری می گردد.
پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد ،که اینکار نیز بوسیلة ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی
- 16/05/31